Behandeling

De ontspannende behandeling van 30 minuten bestaat uit het plaatsen van je voeten in een voetenbad gevuld met warm zout water. Een spoel in het warme water zorgt ervoor dat er een bioenergetisch veld wordt gegenereerd.  Dit veld zorgt ervoor dat de lymfeklieren gestimuleerd worden om afvalstoffen te gaan afscheiden. De voeten hebben meer dan 2000 poriën in elke voet en bieden daarmee een van de beste plekken om de afvalstoffen uit te scheiden en zo de behandeling efficiënt en gemakkelijk uit te voeren.

Na enkele minuten zal het water beginnen te verkleuren in een oranje/bruine kleur. Dit is een natuurlijk proces en ontstaat onder andere door de stroom die door de zoutoplossing gaat en de afvalstoffen die door de voeten worden uitgescheiden. Op de tijdklok van de BioEnergiser zijn 6 lampjes die per 5 minuten verspringen. Aan het einde van de behandeling is er een toon dat de behandeling is afgelopen. Er wordt aangeraden om voor en tijdens de behandeling een glas water te drinken om de ontgifting te bevorderen.

Eén behandeling zal al een gevoel van vitaliteit, energie en ontspanning geven, maar aangeraden wordt om een reeks behandeling te doen om het snelste weer de balans in het lichaam te herstellen. Normaliter zijn 6 tot 10 behandelingen (1 tot 2 keer per week) voldoende. Daarna zal één tot twee keer per maand voldoende zijn om onder normale omstandigheden vitaal te blijven. Uiteraard kunnen de resultaten verschillen per persoon en per behandeling omdat de omgevingsfactoren een enorme rol spelen in het evenwicht van het lichaam.

Mensen met de volgende ziekten of medische indicaties mogen NIET gebruik maken van de BioEnergiser:

  • Mensen met epilepsie
  • Mensen met een pacemaker
  • Zwangere vrouwen
  • Kinderen jonger dan 5 jaar oud