Gebruikerservaring

“Ik heb goede resultaten bij een klant geboekt deze had al jaren last van oedeem in de benen en voeten. De benen en voeten waren lichter en de voeten waren enkele dagen een stuk dunner.” – J. v.d. O. te R.

 “Ik kan niet genoeg zeggen hoeveel beter ik me voel – Ik had M.E. voor meer dan 6 jaar inmiddels. De Bio Energiser heeft een enorm verschil gemaakt voor mij – Ik was compleet overtuigd nadat ik me de dag na de eerste behandeling zoveel beter voelde. Sindsdien gebruik ik het regelmatig en gaat het steeds beter met me.” – S.F. te D.

“Een heerlijk ontspannend bad met vernieuwde energie na de behandeling. Het lijkt alsof ik op lucht loop na elke behandeling.” – J.K. te W.M.

“Ik heb al enkele jaren last van fibromyalgie. Veel oorzaken van de ziekte zijn nog niet bekent, enkele symptomen zijn : vermoeidheid, pijn, slaapgebrek, stijfheid, hoofdpijnen en depressies. Na de eerste behandeling begonnen de symptomen bij mij al af te nemen en nu voel ik me stukken beter. Na zo lang met de symptomen te hebben rondgelopen, was ik vergeten hoe heerlijk het voelt om je gezond te voelen. Zo had ik me in jaren niet gevoeld.” – L.C. te G.

“Zelf heb ik gemerkt dat mijn vingernagels niet meer zo snel afbraken. Van  een andere eigenaar van een voetenbad hoorde ik dat ze goede resultaten behaalde mbt slapeloosheid en bloedddruk.“ – C. v.d. V. te V.

“Ik was nogal sceptisch over de voordelen en na mijn eerste behandeling was ik verbaasd over de energie die ik de eerste 24 uur ineens weer had. Echt geweldig!” – K.S. te S.

“Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de BioEnergiser D-tox Spa.
Ik heb al jaren last van het prikkelbare darm syndroom en Interstitial Cystitis (een ziekte aan de blaas waarbij gifstoffen in het lichaam weglekken). Ik heb een serie behandelingen ondergaan bij een locale therapeut en vond het zo goed, dat ik uiteindelijk zelf een BioEnergiser heb gekocht om andere daarmee te helpen.

Resultaten die ik geboekt heb bij mijn clienten zijn :

 • Verbeterde slaap patronen
 • Verbeterde huid
 • Verlichting van menstruatieproblemen
 • Verbeterde bewegelijkheid in gewrichten en minder pijnen
 • Verbeterde stoelgang
 • Vermindering van migraines
 • Vitter, vitaler en lichter voelen
 • Meer energie na een behandeling
 • Zachtere voeten
  M.L. te W.