Nieuws

Ontdek hoe je door te ontgiften je weer fit, vitaal en gezond kunt voelen.

De BioEnergiser is een medisch gekeurd apparaat, eenvoudig in gebruik en het doet wat het belooft. Het geeft je meer energie doordat het de cel helpt om beter voedingsstoffen op te nemen, steker wordt en daardoor ook afvalstoffen uit scheidt. Een regelmatige behandeling met de BioEnergiser zorgt ervoor dat de opgehoopte gifstoffen in je lichaam worden uitgescheiden. Hierdoor wordt het immuunsysteem sterker en je algehele gezondheidstoestand verbetert zodat je weer fit en vitaal voelt.

BioEnergiser Pro binnenkort in Nederland

De nieuwe BioEnergiser Pro beschikbaar is voor de consumentenmarkt.

De BioEnergiser Pro is de professionele versie van de BioEnergiser. De werking is hetzelfde alleen zijn een aantal verbeterpunten aangebracht.

Er is een kleine kap over een deel van het voetenbad geplaatst, waaraan de spoel is bevestigd. Hierdoor kan de kap met spoel eenvoudig worden geplaatst en verwijderd. Een ander groot voordeel hiervan is dat de spoel niet meer omgestoten kan worden tijdens een behandeling. Verder kan de spoel ook eenvoudig van de kap worden gehaald om zo te worden gereinigd. De timer unit is geintegreerd in de kap en er is een digitale tijdklok en zoutindicator toegevoegd voor optimale hoeveelheid zout in het water. Verder zijn er leds (lampjes) verwerkt in de kap die een zachte blauwe rustgevende gloed geven.

Bent u geinteresseerd in de BioEnergiser Pro, laat dat dan even weten door een mailtje naar ons te sturen zodat wij u op de hoogte kunnen houden over de exacte beschikbaarheid.

Tros Radar

Met verbazing hebben wij gekeken naar het programma ‘Tros Radar’ op 3 december 2007. Hierin wordt een detox voetenbad van een concurrent beoordeeld en op uiterst minimale wijze getest. De conclusie van het Radar “onderzoek” is dat detox voetenbaden niet werken.

Wij vinden het ‘onderzoek’ zeer onvolledig en onzorgvuldig. De conclusie die zij vervolgens trekken is in onze ogen onjuist. Wij hebben een brief gestuurd naar Radar om onze mening over het programma item te geven. Hier vindt u onze reactie.

Wij kunnen aangeven (en schriftelijk aantonen) dat:

Ons voetenbad de enige detox voetenbad is met een medisch certificaat.
Onze producten voldoen aan diverse internationale regels en standaarden
Wij vele klinische tests hebben uitgevoerd met de BioEnergiser voor diverse aandoeningen
Wij vele duizenden getuigschriften hebben over de werking van het product en de positieve effecten die het op mensen heeft.
Nu wachten op een reactie van Radar. Wordt vervolgd……

24/12/07 : Nog geen reactie van Tros Radar, nogmaals (deze keer aangetekend) versturen….. Hier vindt u onze tweede reactie.

Op 9 januari hebben wij een reactie ontvangen van de hoofdredacteur van Tros Radar. Hierin geven ze aan onze naam niet te hebben genoemd en geen aanleiding zien om terug te komen op de uitzending.

Wij zijn het niet eens met hetgeen hij schrijft want zowel wij als onze klanten zijn gedupeerd door hun uitzending. We hebben inmiddels alweer gereageerd en hieronder leest u onze reactie .

Wordt vervolgd……

Op 28 januari hebben wij wederom een reactie ontvangen van de hoofdredacteur van Tros Radar. Blijkbaar heeft hij een template met standaardantwoorden……

We voelen er weinig voor om nog meer van deze standaardantwoorden te krijgen. We gaan weer energie steken in het verbeteren van de naam en lanceren van onze nieuwe producten en laten deze “negatieve publiciteit” voor wat het was.