Onderzoek

Ons lichaam is een erg complex bouwwerk, maar in de simpelste vorm een collectie van cellen en weefsels. Cellen bestaan uit elektrisch geladen deeltjes, liefst een gelijke proportie van positieve en negatieve ionen. In deze “ideale staat” is ons lichaam perfect in balans. Ons lichaam is volledig in staat om alle gifstoffen te verwijderen en om de juiste voedingstoffen op te nemen uit water, voedsel en zuurstof. Als ons lichaam enige vorm van letsel oploopt (door slecht eten, ziekte, stress of enige verwonding), kan de balans van de cellen veranderen, waardoor het geheel niet meer zo efficiënt werkt en het proces van vasthouden van gifstoffen begint.

De BioEnergiser start het proces van het herbalanceren van de energie in je lichaam. De hernieuwde balans in de cellen zorgt voor een efficiëntere mogelijkheid om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. De infrarood beelden laten duidelijk zien hoe de bloedstroom verandert 15 minuten na het begin van de behandeling met de BioEnergiser.

De volgende beelden zijn gemaakt met een GDV (Gas Discharge Visualisation) systeem, welke het bio-energetisch veld van het lichaam kan identificeren.

De GDV foto laat (links) het verstoorde en ongebalanceerde energieprofiel van een cliënt zien voor de behandeling met de BioEnergiser en vervolgens een verbeterde balans (rechts) na een behandeling.

De BioEnergiser wordt door ziekenhuizen in de hele wereld gebruikt voor hyperhidrosis (overmatig zweten handen en voeten) en diverse huidaandoeningen (bv. zwemmerseczeem). Naast de medisch bewezen genezing van bepaalde ziektes blijkt de BioEnergiser ook andere klachten te verminderen. Door de stimulatie van het ontgiftingsproces worden gifstoffen afgescheiden en is er meer energie om te gebruiken voor ander zaken. Hierdoor zal de algehele weerstand beter zijn en zal het lichaam effectiever kunnen werken.
Uit een aantal onderzoeken, gedaan door Dr M. Draper in het Malvern Integrated Health Center in Engeland, blijkt dat er enorme verbetering is voor diverse aandoeningen na een reeks behandelingen (zie tabel onder).

Symptomen Positief resultaat % Neutraal resultaat %
Psoriasis (chronische huidziekte) 80% 20%
Eczeem (huidziekte) 70% 30%
Beenoedeem (vocht vasthouden) 100% 0%
Lymfeoedeem  (vocht vasthouden) 95% 5%
Lymfeklier (werking/ontgifting) 95%

5%

Hyperhidrosis (overtollig zweten) 90% 10%

De resultaten van jarenlang onderzoek en proeven van de BioEnergiser hebben geleid tot het wereldwijde medische patent op de ∑Q™ technologie.  De BioEnergiser is sinds 2005 ook beschikbaar voor de consumentenmarkt en voldoet aan de belangrijkste ISO veiligheidsmaatregelen.
             
MD 93061

Naast de bewezen resultaten van de BioEnergiser, vertellen wereldwijd duizenden cliënten dat ze een gevoel van vitaliteit ervaren en dat de BioEnergiser een enorme hulp is bij hun gezondheid.